Θήκη Griffin Survivor All-Terrain Rugged για το NEW iPad 9.7 2017,2018 - MAΥΡΟ ΜΠΛΕ - GB43624

Θήκη Griffin Survivor All-Terrain Rugged για το NEW iPad 9.7 2017,2018 - MAΥΡΟ ΜΠΛΕ - GB43624


Με προστατευτικό οθόνης ευκρίνειας HD!

Ενημερώσαμε το θρυλικό Survivor All-Terrain ώστε να είναι πιο λεπτό από ποτέ και παρέχουμε ακόμη μεγαλύτερη προστασία για το iPad 9,7 ιντσών.

Το ολοκαίνουργιο Survivor All-Terrain για iPad έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και δοκιμαστεί για να διατηρεί το iPad σας - και εσείς - Έτοιμο για οτιδήποτε.

Προστασία πτώσης 8 ποδιών - Σχεδιασμένο για να πληροί ή να υπερβαίνει το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ MIL-STD-810G, το Survivor All-Terrain προστατεύει το iPad σας από πτώσεις 8 ποδιών (2,4 μέτρων) πάνω σε σκυρόδεμα. Μέσα στο σκληρό κέλυφος του Survivor All-Terrain, το ιδιόκτητο Σύστημα Διασποράς Κρούσης περιβάλλει το iPad σας με δακτύλιο σιλικόνης που απορροφά και κατευθύνει δυνάμεις κρούσης μακριά από τη συσκευή.

Προστασία από βροχή, λάσπη, άμμο, χιόνι και σκόνη - Γνωρίζουμε ότι θέλετε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το iPad σας οπουδήποτε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Survivor All-Terrain είναι εντελώς σφραγισμένο για να αποτρέπει τη σκόνη, την άμμο, τη βροχή και μια σειρά από άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Λεπτή προστασία - Δεν πρέπει να θυσιάζετε την προστασία για να αποκτήσετε μια λεπτή, εύχρηστη θήκη για το iPad σας. Το Survivor All-Terrain έχει επανασχεδιαστεί ώστε να είναι λεπτότερο από τις ανθεκτικές θήκες των ανταγωνιστών. Ένας προφυλακτήρας με εσοχή και εύκολος στην πρόσφυση συνεργάζονται για να κάνουν αυτό το Survivor All-Terrain το πιο εύκολο να το κρατήσουμε ακόμα.

4 στρώματα προστασίας, μια απίστευτη θήκη - Τα 4 στρώματα προστασίας του Survivor All-Terrain ξεκινούν με ένα πολυανθρακικό πλαίσιο ανθεκτικό σε θραύση που περιβάλλεται από έναν ανθεκτικό προφυλακτήρα απορρόφησης κραδασμών. Το προστατευτικό οθόνης ευκρίνειας HD ασφαλίζει για να σφραγίσει την οθόνη αφής σας από το εξωτερικό περιβάλλον. Καλύπτονται οι διακόπτες έντασης, ισχύος και σίγασης. Και τα αρθρωτά βύσματα σφραγίζουν τη θύρα σύνδεσης και τη θύρα ακουστικών όταν δεν τα χρησιμοποιείτε.

Πλήρης λειτουργία, χωρίς συμβιβασμούς - Το Survivor All-Terrain περιβάλλει το iPad σας σε προστασία, αλλά ποτέ δεν εμποδίζει το iPad σας. Οι αδιάβροχες θύρες ηχείων διασφαλίζουν ότι τα ηχεία ακούγονται υπέροχα. Η θωράκιση οθόνης είναι απόλυτα συμβατή με τον αισθητήρα Touch ID του iPad και το 3D Touch. Περιλαμβάνεται μια πλήρως επανασχεδιασμένη επιφάνεια εργασίας κλιπ. είναι ιδανικό για τοποθέτηση του iPad σας για παρακολούθηση βίντεο ή πληκτρολόγηση.

 • Σχεδιασμένο και δοκιμασμένο για προστασία από ζημιές από σταγόνες 8 ποδιών (2,4 μέτρα) πάνω σε σκυρόδεμα
 • Σφραγισμένο από βρωμιά, άμμο, βροχή και λάσπη
 • Καλυμμένα χειριστήρια, αρθρωτές θύρες Lightning και ακουστικών
 • Πρόσβαση στο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων
 • Οι κλειδαριές στην επιφάνεια εργασίας κλειδώνουν ανοιχτές για προβολή ή πληκτρολόγηση

Υλικά: Σιλικόνη, πολυανθρακικό, ΡΕΤ
Εγγύηση: 1 έτος

Μήκος: 280mm Πλάτος: 215mm Πάχος: 30mm

για iPad 9,7 "(2017/2018)

Η Griffin έχει ενημερώσει το θρυλικό Survivor All-Terrain ώστε να είναι πιο λεπτό από ποτέ και να παρέχει ακόμη μεγαλύτερη προστασία για το iPad 9,7 ιντσών. Σχεδιασμένο για να πληροί ή να υπερβαίνει το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ MIL-STD-810G, το Survivor All-Terrain προστατεύει το iPad σας από πτώσεις 8 ποδιών (2,4 μέτρων) πάνω σε σκυρόδεμα. Μέσα στο σκληρό κέλυφος του Survivor All-Terrain, ένα ιδιόκτητο σύστημα διασποράς αντικτύπου περιβάλλει το iPad σας με δακτύλιο σιλικόνης που απορροφά και κατευθύνει δυνάμεις κρούσης μακριά από τη συσκευή. Το Survivor All-Terrain είναι εντελώς σφραγισμένο για να αποτρέπει τη σκόνη, την άμμο, τη βροχή και μια σειρά από άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPad σας οπουδήποτε.

Δεν πρέπει να θυσιάζετε την προστασία για να αποκτήσετε μια λεπτή, εύχρηστη θήκη για το iPad σας. Το Survivor All-Terrain έχει επανασχεδιαστεί ώστε να είναι λεπτότερο από τις ανθεκτικές θήκες των ανταγωνιστών. Ένας προφυλακτήρας με εσοχή και εύκολος στην πρόσφυση συνεργάζονται για να κάνουν αυτό το Survivor All-Terrain το πιο εύκολο να το κρατήσουμε ακόμα. Τα 4 στρώματα προστασίας του Survivor All-Terrain ξεκινούν με ένα πολυανθρακικό πλαίσιο ανθεκτικό σε θραύση που περιβάλλεται από έναν ανθεκτικό προφυλακτήρα απορρόφησης κραδασμών. Το προστατευτικό οθόνης ευκρίνειας HD ασφαλίζει για να σφραγίσει την οθόνη αφής σας από το εξωτερικό περιβάλλον. Καλύπτονται οι διακόπτες έντασης, ισχύος και σίγασης. Και τα αρθρωτά βύσματα σφραγίζουν τη θύρα σύνδεσης και τη θύρα ακουστικών όταν δεν τα χρησιμοποιείτε.

Το Survivor All-Terrain περιβάλλει το iPad σας σε προστασία, αλλά ποτέ δεν εμποδίζει το iPad σας. Οι αδιάβροχες θύρες ηχείων διασφαλίζουν ότι τα ηχεία ακούγονται υπέροχα. Η θωράκιση οθόνης είναι απόλυτα συμβατή με τον αισθητήρα Touch ID του iPad και το 3D Touch. Περιλαμβάνεται μια πλήρως επανασχεδιασμένη επιφάνεια εργασίας κλιπ. είναι ιδανικό για τοποθέτηση του iPad σας για παρακολούθηση βίντεο ή πληκτρολόγηση. Το ολοκαίνουργιο Survivor All-Terrain για iPad έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και δοκιμαστεί για να διατηρεί το iPad σας - και εσείς - έτοιμο για οτιδήποτε.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Συμβατό με το iPad 9,7 ”5ης γενιάς (2017) και το iPad 9,7” 6ης γενιάς (2018)
 • Σχεδιασμένο και δοκιμασμένο για προστασία από ζημιές από σταγόνες 8 ποδιών (2,4 μέτρα) πάνω σε σκυρόδεμα
 • Σφραγισμένο από βρωμιά, άμμο, βροχή και λάσπη
 • Καλυμμένα χειριστήρια, αρθρωτές θύρες Lightning και ακουστικών
 • Πρόσβαση στο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων
 • Οι κλειδαριές στην επιφάνεια εργασίας κλειδώνουν ανοιχτές για προβολή ή πληκτρολόγηση
 • Χρώμα: Μαύρο / Μπλε

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε