Θήκη I-BLASON SUPCASE ARES για SAMSUNG GALAXY A72 - MAYΡΗ


  • Η διαφανής υποστήριξη ενισχύει την εμφάνιση του smartphone σας ενώ προστατεύει από γρατζουνιές και άλλες ζημιές
  • Ο στιβαρός, πολυστρωματικός προφυλακτήρας TPU απορροφά τυχόν ζημιές κατά τη διάρκεια πτώσεων και πτώσεων
  • Οι μαλακές γωνίες δημιουργούν αυξημένη ασφάλεια κατά τη διάρκεια πτώσεων και πτώσεων
  • Συμβατό με το Samsung Galaxy A72. Η ακρίβεια, η καινοτομία και η λειτουργικότητα είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν την κατασκευή κάθε θήκης. Παρέχουν όχι μόνο προστασία ανώτατου επιπέδου, αλλά και απορρόφηση κραδασμών κατά τη διάρκεια κάθε πτώσης. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός υλικών που δημιουργούν εξαιρετικά θωρακισμένη προστασία για τη συσκευή σας από όλες τις πλευρές.

Η θήκη είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ισχυρό πολυανθρακικό με την προσθήκη θερμοπλαστικής πολυουρεθάνης. Αυτός ο συνδυασμός υλικών διπλασιάζει τη δύναμη προστασίας και είναι σε θέση να απορροφήσει πτώση από 3 μέτρα. Το μπροστινό κάλυμμα είναι μια προηγμένη σχεδίαση "Snap-On". Το περίβλημα έχει σχεδιαστεί σε δύο στρώσεις "PC + TPU" συνδυάζοντας ένα εύκαμπτο και ισχυρό πλαστικό TPU με σκληρό πολυανθρακικό, το οποίο αντέχει σε κάθε σοκ και προστατεύει ακόμη και σε ακραίες πτώσεις.

Ένα σημαντικό στοιχείο, και ταυτόχρονα το πλεονέκτημα του προϊόντος είναι η αντίσταση όχι μόνο σε κραδασμούς και πτώσεις, αλλά και στη σκόνη! Όλες οι θύρες της συσκευής έχουν αποκοπεί και ασφαλιστεί σωστά στη θήκη, έτσι ώστε να είναι πλήρως λειτουργική και συμβατή και ταυτόχρονα ανθεκτική στις διαρροές υγρών επιφανείας.

Κάθε προϊόν Supcase πληροί το στρατιωτικό πρότυπο αντοχής MIL STD 810G 516.6, που σημαίνει ότι έχει πέσει 26 φορές από ύψος 2 μέτρων.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
- 100% πρωτότυπο
Ελαφριά σύνθετη κατασκευή
- Ακριβώς κατασκευασμένο
- Παρέχει εξαιρετική προστασία από πτώσεις
- Καλά εξοπλισμένο
- Πλήρως λειτουργικό
- Πληροί το στρατιωτικό πρότυπο δοκιμής πτώσης (MIL STD 810G 516.6)
- Εύκολη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση
- Συσκευασμένο στην αρχική συσκευασία

ΣΕΤ ΠΕΡΙΕΧΕΙ:
1 x Βαλίτσα IBLSN Ares


Βασιζόμενοι στη δόξα του ως θήκη με τις καλύτερες πωλήσεις του i-Blason, το Ares και η κάλυψη του Olympian βελτιώθηκαν! Με δοκιμή πτώσης και πιστοποίηση CNET στα 20 πόδια και δοκιμή πτώσης 50 ποδιών από το YouTuber EverythingApplePro, οι προφυλακτήρες ασφαλούς λαβής, η διαφανής, αδιάβροχη υποστήριξη και οι ακριβείς περικοπές υπερβαίνουν την προστασία της επένδυσής σας - την ενισχύουν. Διαθέτοντας εύκολη εγκατάσταση και 360 ° στρώσεις TPU, το A72 έχει υπερβεί επίσημα

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

  • Προστασία 360 ° από σκόνη, βρωμιά, σταγόνες ή πτώσεις
  • Το προστατευτικό οθόνης δεν περιλαμβάνεται
  • Εύκολη εγκατάσταση ή απεγκατάσταση όπως απαιτείται
  • Η ασύρματη φόρτιση ενεργοποιήθηκε
  • Συμβατό με το Galaxy A72


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε