Θήκη SUPCASE UNICORN BEETLE PRO για SAMSUNG GALAXY S21 - RUDDY KOKKINO


Το Unicorn Beetle Pro είναι η απόλυτη λύση για την προστασία του Samsung Galaxy S21 (αυτή η περίπτωση δεν ταιριάζει σε κανένα άλλο smartphone Galaxy). η πιο υψηλή βαθμολογία μας μέχρι σήμερα, το ub Pro προσφέρει προστασία 360 μοιρών για το S21 σας σε τιμή που δεν θα προκαλέσει μώλωπες στο Πορτοφόλι σας. Το ub Pro είναι ένα αμυντικό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος με το σύστημα προστασίας από πτώση 2 τεμαχίων, που διαθέτει πίσω πλάκα και περιστρεφόμενη θήκη hands-free.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πολυανθρακικό, το ub Pro θα σας κάνει να είστε σίγουροι για την ασφάλεια του Samsung Galaxy S21 2021.

Τριπλή θωράκιση που παρέχει απίστευτη απορρόφηση κραδασμών. Κατασκευασμένο από συνδυασμό TPU και πολυανθρακικού, είναι ιδανικό για όλες τις ακραίες καταστάσεις. Το Unicorn Beetle Pro διαθέτει ενσωματωμένο πολυκαρβονικό μπροστινό πλαίσιο που χωρίζει τέλεια την οθόνη από επίπεδες επιφάνειες, έτσι ώστε το τηλέφωνό σας να αισθάνεται ασφαλές.
Είναι μια θωράκιση τριών κομματιών που προσφέρει εκπληκτική απορρόφηση των πτώσεων. Κατασκευασμένο από συνδυασμό TPU και πολυανθρακικού, είναι ιδανικό για ακραίες καταστάσεις. Το Unicorn Beetle Pro διαθέτει ένα πλαίσιο πολυανθρακικού γύρω από την κάμερα και την οθόνη που προστατεύει από γρατζουνιές ανυψώνοντας το τηλέφωνο ακριβώς πάνω από μια επίπεδη επιφάνεια.

Κάθε προϊόν Supcase πληροί το πρότυπο στρατιωτικής αντίστασης MIL STD 810G 516.6, που σημαίνει ότι έχει πέσει 26 φορές από ύψος 2 μέτρων.

  • Ανθεκτική, βαριά θήκη με προστασία διπλού στρώματος TPU / PC.
  • Η ανθεκτική, σκληρή πίσω θήκη αποτρέπει τη ζημιά από πτώση και ασφαλίζει εύκολα στη θήκη.
  • Ολόκληρη θήκη με πολλές επιλογές χρωμάτων.
  • Συμβατό μόνο με το Samsung Galaxy S21 2021
Κάθε προϊόν Supcase πληροί το στρατιωτικό πρότυπο αντίστασης MIL STD 810G 516.6, που σημαίνει ότι έπεσε 26 φορές από ύψος 2 μέτρων.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
- 100% πρωτότυπο
Ελαφριά σύνθετη κατασκευή
- Ακριβώς κατασκευασμένο
- Παρέχει εξαιρετική προστασία από πτώσεις
- Καλά εξοπλισμένο
- Πλήρως λειτουργικό
- Πληροί το στρατιωτικό πρότυπο δοκιμής πτώσης (MIL STD 810G 516.6)
- Εύκολη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση
- Συσκευασμένο στην αρχική συσκευασία

ΣΕΤ ΠΕΡΙΕΧΕΙ:
1 x Θήκη Supcase Unicorn Beetle Pro
1 x κλιπ ζώνης

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε