Θήκη ICARER FOLIO Δερμάτινη VINTAGE για Apple iPhone 12 PRO 6.1 - ΜΑΥΡΟ


I- Carer Classic Vintage Series - μια κομψή θήκη με μοναδικό σχεδιασμό. Φτιαγμένο από επιλεγμένη και φυσική αγελάδα , καθιστώντας το niezywkle απαλό , ανθεκτικό και γήρανση χαριτωμένα . Επιπλέον, η θήκη είναι εξοπλισμένη με τη λειτουργία ύπνου και αφύπνισης . Το προϊόν είναι πλήρως λειτουργικό , δεν περιορίζει την πρόσβαση στην εξωτερική θύρα και παρέχει υψηλή προστασία ! Το I- Carer Vintage αντικατοπτρίζει την ακρίβεια και την ποιότητα , την εξαιρετική χειροτεχνία και το μοντέρνο σχεδιασμό ! Ένα προϊόν που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου !

Κομψή και μοναδική θήκη. Κατασκευασμένο από επιλεγμένο και φυσικό δέρμα αγελάδας, χάρη στο οποίο είναι εξαιρετικά μαλακό, ανθεκτικό και γοητεύει. Το προϊόν είναι πλήρως λειτουργικό, δεν περιορίζει την πρόσβαση σε εξωτερικές θύρες και παρέχει υψηλή προστασία! Το iCarer Vintage αντικατοπτρίζει την ποιότητα και την ακρίβεια της κατασκευής, την εξαιρετική χειροτεχνία και το μοντέρνο σχεδιασμό! Ένα προϊόν που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου!

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Υλικό Vintage δέρμα


ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ

1. Γνήσιο δερμάτινο δέρμα αγελάδας υψηλής ποιότητας με καθαρά χειροποίητο σχεδιασμό με καινοτόμο σχεδιασμό.
2. Το εσωτερικό σχέδιο είναι κατασκευασμένο από δέρμα από μικροΐνες που είναι αντι-βρώμικο και αδιάβροχο.
3. Όμορφα ράψιμο της επένδυσης, προστατεύστε το κινητό σας τηλέφωνο μακριά από τριβή και γρατσουνιές.
4. Σχεδιασμός πλαϊνού ανοίγματος με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα κουμπιά ελέγχου χωρίς να αφαιρέσετε τη θήκη.
5. Το μαγνητικό κλείσιμο καθιστά το κινητό σας τηλέφωνο πολύ πιο εύκολο στη χρήση.

  • [Πραγματικό υλικό]: Αυτή η θήκη iPhone είναι κατασκευασμένη από αυθεντικό vintage δέρμα, εξαιρετικής χειροτεχνίας, με τέλεια αίσθηση στο χέρι. Και κάθε κομμάτι δέρματος έχει τις δικές του φλέβες και πόρους, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε περίπτωση που λαμβάνετε γεννιέται για να είναι μοναδική.
  • [Fashion Desgin]: Αυτή η εκλεκτής ποιότητας δερμάτινη θήκη από δέρμα αγελάδας υιοθετεί πλαϊνό σχέδιο, εξαιρετικά λεπτό και ραμμένο προφίλ περίγραμμα γραμμής που το καθιστά φορητό για μεταφορά, καθώς και καλή γεύση στην τέχνη.
  • [Εξασφάλιση προστασίας]: Το εύκαμπτο, ασφαλές και αυθεντικό δέρμα προστατεύει το iPhone σας από νερό, βρωμιά, απροσδόκητες σταγόνες και γρατσουνιές. Το εσωτερικό είναι ένα μαλακό καστόρι που παρέχει απαλή προστασία στην επιφάνεια της συσκευής σας.
  • [Nimble Handling]: Απλός σχεδιασμός μόδας & χαμηλού προφίλ, εξαιρετικά λεπτός και εξαιρετικά κομψός χωρίς ογκώδη αίσθηση, η θήκη ταιριάζει στην παλάμη του χεριού σας. Η πλάτη εγκαθίσταται εύκολα, χωρίς να κάνει το τηλέφωνο ογκώδες. Η οπή των ηχείων βρίσκεται στην κορυφή του μπροστινού μέρους, απαντήστε σε τηλεφωνική κλήση χωρίς να ανοίξετε τη θήκη.
  • [Λεπτές λεπτομέρειες]: Μεγάλη προσοχή έχει δοθεί τόσο στο εξωτερικό όσο και στις λεπτομέρειες καθ 'όλη τη διαδικασία κατασκευής, η ακριβής αποκοπή σε όλες τις θύρες και τα κουμπιά παρέχουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στον πελάτη.


Το iCarer iPhone 12 PRO Vintage Series Γνήσια δερμάτινη θήκη ήταν χειροποίητα υψηλής ποιότητας Vintage δέρμα αγελάδας πρώτης στρώσης σε καινοτόμο σχεδιασμό ICARER, απλό και κομψό. Πλαϊνό ανοιχτό σχέδιο με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα κουμπιά ελέγχου χωρίς αφαίρεση της θήκης. Τέλειο χειροποίητο, ο απλοποιημένος σχεδιασμός είναι απλός και κομψός σε σχήμα. Εξαιρετική αποκοπή σχεδιασμού στο δέκτη, επιτυγχάνοντας μια όμορφη εμφάνιση στη θήκη. Συμβατό μόνο με το iPhone 12 PRO.

Η θήκη iCarer iPhone 12 PRO απλή μόδα και σχεδιασμός χαμηλού προφίλ, εξαιρετικά λεπτή και εξαιρετικά λεπτή χωρίς ογκώδη αίσθηση, η θήκη ταιριάζει στην παλάμη του χεριού σας. Η αυθεντική δερμάτινη υφή στην εμφάνιση, η όμορφη ραφή, υπογραμμίζει τη μόδα. κομψό και υποτιμημένο. Κάθε κομμάτι δέρματος έχει τις μοναδικές φλέβες και τους πόρους του. Αυτό κάνει κάθε περίπτωση να έχει καλή υφή και άνετη οπτική εμπειρία. Έτσι, η περίπτωση που παίρνετε είναι επίσης μοναδική.

Το iCarer iPhone 12 PRO Vintage Cowhide δερμάτινη θήκη με ανοιχτό πλαϊνό άνοιγμα με μαγνητικό κλείσιμο παρέχει πλήρη προστασία για το τηλέφωνό σας. Επικοινωνήστε απαλά με την επιφάνεια της συσκευής σας και ταιριάζει στο τηλέφωνό σας σαν γάντι. Μπορεί να καλύψει όλες τις γωνίες για να κρατήσει το τηλέφωνό σας μακριά από τριβή και γρατσουνιές. Το ποιοτικό μαγνητικό κλείσιμο παρέχει στην οθόνη προστασία ασφαλείας διατηρώντας το κάλυμμα κλειστό ακόμα και όταν το τηλέφωνο πέσει κάτω. Το ενσωματωμένο μαγνητικό κλείσιμο έχει εισαχθεί για να παραμείνει κλειστό, χωρίς ζημιά στο σήμα. Δώστε μεγάλη προστασία στην οθόνη του iPhone 12 PRO.

Οι εξαιρετικές περικοπές προσφέρουν ευκολότερη πρόσβαση σε όλες τις θύρες, όλα τα κουμπιά, τους αισθητήρες, τα ηχεία και την κάμερα στο τηλέφωνό σας χωρίς να αφαιρέσετε τη θήκη! Εύκολη απάντηση στην κλήση, λειτουργεί τέλεια με το Screen Protector, το Flash Photography και το Apple Pay / NFC. Η ραμμένη επένδυση με χειροποίητη κατασκευή φαίνεται ξεχωριστή και ανώτερη.

Χαρακτηριστικά iCarer iPhone 12 PRO Vintage Cowhide Leather Case:
1. Πλήρες χειροποίητο με γνήσιο δέρμα
2. Δεν προκαλείται γρατσουνιά στην οθόνη με επένδυση μικροϊνών
3. Τέλειες αποκοπές για κάθε κουμπί και θύρα, επίσης για δέκτη
4. Εύκολη τοποθέτηση στην τσέπη σας ως λεπτός και απλός σχεδιασμός
5. Συμβατό με: iPhone 12 PRO

iCarer iPhone 12 PRO Vintage Series Cowhide Leather Case Προδιαγραφές:
Υλικό: Vintage δέρμα
Μέγεθος: 147x76x14mm
Βάρος: 128g με συσκευασία (ΒΔ: 45g)
Περιλαμβάνεται πακέτο: 1 x iCarer iPhone 12 PRO Vintage Series Cowhide Leather Case

iCarer iPhone 12 PRO Vintage Series Cowhide Leather Case 4 διαθέσιμα Χρώματα: Καφέ, Κόκκινο, Χακί, Μαύρο.
iCarer iPhone X Vintage Series Cowhide Leather Case

100% γνήσιο δέρμα
Κατασκευασμένο από ποιοτικό πραγματικό δέρμα αγελάδας από χειροποίητα και μαλακή ραφή με επένδυση που προσφέρει προστασία πλήρους οθόνης.

Διακοπή κάμερας
Η εγκοπή είναι υψηλότερη από 2-3 mm από την κάμερα για να την προστατεύσει από τη φθορά.

iCarer iPhone X Vintage Series Cowhide Leather Case

Ασφαλές μαγνητικό κλείσιμο
Απορροφήστε αυτόματα το κάλυμμα του κάτω μέρους, αντιολισθητικό. προστατεύστε το iphone σας από σύγκρουση όταν πέσει κατά λάθος. Αόρατη μαγνητική λωρίδα βουλώματος

Μαλακή επένδυση
Το εσωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από δέρμα από μικροΐνες που είναι απαλό στην αφή, επικοινωνήστε απαλά με το τηλέφωνό σας, το ταιριάζει σαν γάντι.

iCarer iPhone X Vintage Series Cowhide Leather Case

Σχεδίαση ανοίγματος πλευρικής πλευράς
Το αναδιπλούμενο πλαϊνό άνοιγμα καθιστά το iPhone πιο εύκολο στη χρήση και έχει πρόσβαση σε κουμπιά, ηχείο, θύρες και προσφέρει προστασία πλήρους οθόνης. Τέσσερις γωνίες με σχέδιο πτερυγίου που διατηρούν το iphone με ασφάλεια μέσα στη θήκη.

iCarer iPhone X Vintage Series Cowhide Leather Case

Σχεδιασμός Ανοξείδωτου Δέκτη
Το κάλυμμα του δέκτη είναι αποκοπές με ακρίβεια και χρησιμοποιεί ανοξείδωτο δίχτυ για να αποφευχθεί η απόφραξη της σκόνης και να επηρεαστεί η ποιότητα των κλήσεων

Διακριτικός σχεδιασμός λεπτομερειών
Εξαιρετικό μεταλλικό λογότυπο.

iCarer iPhone X Vintage Series Cowhide Leather Case

iCarer iPhone 12 PRO Vintage Series Cowhide Leather Case Brown
iCarer iPhone X Vintage Series Cowhide Leather Case

iCarer iPhone 12 PRO Vintage Series Cowhide Leather Case Black
iCarer iPhone X Vintage Series Cowhide Leather Case


Οδηγίες συντήρησης iCarer iPhone 12 PRO Vintage Cowhide Leather Case:
1. Κρατήστε το δέρμα στεγνό και αεριζόμενο.
2. Αποφύγετε την υψηλή θερμοκρασία, τη βροχή, τη μεγάλη πίεση, το ξύσιμο, το ωίδιο, το οξύ, τα αλκάλια και το υγρό.
3. Καθαρίστε ελαφρά τη θήκη με βαμβακερό πανί.
4. Σκουπίστε τακτικά τη φροντίδα του δέρματος.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε