Θήκη Mophie juice pack για iPhone 6s PLUS και 6 Plus (2.600mAh) - ΧΡΥΣΟ - 3372_JP-IP6SP-GLD-A

Θήκη Mophie juice pack για iPhone 6s PLUS και 6 Plus (2.600mAh) - ΧΡΥΣΟ - 3372_JP-IP6SP-GLD-A


Αξιόπιστη ισχύς σε εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό

Μην αφήσετε τον λεπτό σχεδιασμό να σας ξεγελάσει.

Αυτή η θήκη παρέχει περισσότερο από 14,5 ώρες χρόνου ομιλίας και προστασία με υψηλές επιπτώσεις για το iPhone 6 Plus που σας κρατά συνδεδεμένους και εξοπλισμένους για την επόμενη μέρα. Το λεπτότερο πακέτο χυμού iPhone είναι όμως ιδανικό για όταν χρειάζεστε μια επιπλέον ώθηση για να το κάνετε όλη τη μέρα. Η μπαταρία υψηλής πυκνότητας παρέχει περισσότερο από 14,5 ώρες επιπλέον χρόνο ομιλίας για το iPhone 6 Plus για να διασφαλίσετε ότι είστε συνδεδεμένοι όταν το χρειάζεστε περισσότερο. Τα καουτσούκ τακάκια στήριξης στο εσωτερικό της πλήρους θήκης προστατεύουν το τηλέφωνό σας από πτώσεις και σκληρές πτώσεις.

Προστασία από άκρη σε άκρη και ενσωματωμένα καουτσούκ τακάκια στήριξης προστατεύουν το τηλέφωνό σας από καθημερινή φθορά. Ενεργοποιεί τη χρέωση και τον συγχρονισμό μετάδοσης ενώ είναι συνδεδεμένος σε υπολογιστή. Το iPhone 6 Plus επαναφορτίζεται πρώτα και στη συνέχεια η θήκη συσκευασίας χυμού επαναφορτίζεται. Ο ενσωματωμένος διακόπτης αναμονής σάς επιτρέπει να επιλέξετε πότε θα φορτίσετε ή να εξοικονομήσετε λίγο χυμό για το πότε το χρειάζεστε περισσότερο.

Η ένδειξη ισχύος LED εμφανίζει τα επίπεδα μπαταρίας του πακέτου χυμού και την κατάσταση φόρτισης. Κάθε προϊόν μπαταρίας mophie δοκιμάζεται σε τρία διαφορετικά στάδια παραγωγής για να εξασφαλίσει απαράμιλλη χωρητικότητα, αποδοτικότητα και ποιότητα κατασκευής μαζί με αξιόπιστη, μακροχρόνια απόδοση. Το έξυπνο κύκλωμα φόρτισης παρέχει πάντα στη συσκευή σας την τέλεια ποσότητα ισχύος για ασφαλή, γρήγορη φόρτιση. Η κορυφαία διάρκεια ζωής της μπαταρίας επιτρέπει στα προϊόντα μας να διατηρούν τη φόρτιση τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθιστώντας τα πιο αξιόπιστα από άλλα κιβώτια μπαταριών στην αγορά.

Τα καουτσούκ τακάκια στήριξης στο εσωτερικό της πλήρους θήκης προστατεύουν το τηλέφωνό σας από πτώσεις και σκληρές πτώσεις. Το λεπτότερο πακέτο χυμού iPhone είναι όμως ιδανικό για όταν χρειάζεστε μια επιπλέον ώθηση για να το κάνετε όλη τη μέρα. Η μπαταρία υψηλής πυκνότητας παρέχει περισσότερο από 14,5 ώρες επιπλέον χρόνο ομιλίας για το iPhone 6s Plus / 6 Plus για να διασφαλίσετε ότι είστε συνδεδεμένοι όταν το χρειάζεστε περισσότερο.


 • Λεπτός, ελαφρύς σχεδιασμός
 • Βελτιωμένη προστασία με σχεδιασμό ανάρτησης mophie.
 • Διακοπή συγχρονισμού και γρήγορη φόρτιση
 • Φορτίστε οπουδήποτε αναστρέφοντας έναν διακόπτη
 • Φορτίστε οπουδήποτε αναστρέφοντας έναν διακόπτη

 • Διαστάσεις προϊόντος: 8,3 x 1,4 x 17,4 cm; 109 γρ
 • Βάρος προϊόντος σε κουτί: 272 g
Φορτίστε οπουδήποτε με αναστροφή ενός διακόπτη

Ο ενσωματωμένος διακόπτης αναμονής σάς επιτρέπει να επιλέξετε πότε θα φορτίσετε ή να εξοικονομήσετε λίγο χυμό για το πότε το χρειάζεστε περισσότερο. Η ένδειξη ισχύος LED εμφανίζει τα επίπεδα μπαταρίας του πακέτου χυμού και την κατάσταση φόρτισης. Μάθετε πριν πάτε.


 • Το λεπτότερο πακέτο χυμού iPhone της Mophie είναι ιδανικό για όταν χρειάζεστε μια επιπλέον ώθηση για να το κάνετε όλη τη μέρα. Η μπαταρία υψηλής πυκνότητας παρέχει περισσότερο από 14,5 ώρες επιπλέον χρόνο ομιλίας για το iPhone 6 Plus για να διασφαλίσετε ότι είστε συνδεδεμένοι όταν το χρειάζεστε περισσότερο.
 • Τα καουτσούκ τακάκια στήριξης στο εσωτερικό της πλήρους θήκης προστατεύουν το τηλέφωνό σας από πτώσεις και σκληρές πτώσεις.
 • Προστασία από άκρη σε άκρη και ενσωματωμένα καουτσούκ τακάκια στήριξης προστατεύουν το τηλέφωνό σας από καθημερινή φθορά.
 • Ενεργοποιεί τη χρέωση και συγχρονισμό κατά τη σύνδεση σε έναν υπολογιστή. Το iPhone 6 επαναφορτίζεται πρώτα και, στη συνέχεια, η θήκη συσκευασίας χυμού επαναφορτίζεται.
 • Ο ενσωματωμένος διακόπτης αναμονής σάς επιτρέπει να επιλέξετε πότε θα φορτίσετε ή να εξοικονομήσετε λίγο χυμό για το πότε το χρειάζεστε περισσότερο. Η ένδειξη ισχύος LED εμφανίζει τα επίπεδα μπαταρίας του πακέτου χυμού και την κατάσταση φόρτισης. Μάθετε πριν πάτε.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε