WHITESTONE DOME Γυαλί προστασίας Fullcover 3D 9H 0.33MM FULL CURVED για Samsung Galaxy S21 - ΔΙΑΦΑΝΟ - 2 TEM


Αναζητάτε την τέλεια λύση για την προστασία της καμπύλης οθόνης χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα της προβαλλόμενης εικόνας ή η ανταπόκριση της αφής;

Εάν ναι, η WhiteStone από την Κορέα πληροί όλες αυτές τις προϋποθέσεις.

Ο κατασκευαστής διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας στην επεξεργασία γυαλιού, η οποία επέτρεψε και μεταφράστηκε στην εισαγωγή καινοτομιών στον τομέα της προστασίας των καμπυλών οθονών. Αυτά τα εξαιρετικά ελαφριά και ιδιαίτερα ανθεκτικά γυαλί WhiteStone χρησιμοποιούν μια έξυπνη μέθοδο εγκατάστασης για την εφαρμογή της κόλλας και την σκλήρυνσή της με υπεριώδες φως.

Το γυαλί Dome έχει σκληρότητα επιφάνειας (βαθμός αντίστασης) 9Η, γι 'αυτό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις γρατσουνιές ακόμη και σε επαφή με αιχμηρά αντικείμενα (μαχαίρι, κλειδιά). Επιπλέον, είναι επικαλυμμένο με μια ειδική ελαιόφοβη επίστρωση που μειώνει την ποσότητα δακτυλικών αποτυπωμάτων ή άλλων ακαθαρσιών.

Το Dome Glass είναι μακράν το καλύτερο προϊόν που προστατεύει την οθόνη με καμπυλότητα που διατίθεται στην παγκόσμια αγορά, πλήρως διαφανές και εξαιρετικά ευαίσθητο στην αφή.

Ελέγξτε τον τρόπο προσάρτησης: https://www.youtube.com/watch?v=9a-A4E0bTcs

  • ☑️ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΓΡΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ: Το πατενταρισμένο υγρό γυαλί μας διασκορπίζεται ομοιόμορφα σε ολόκληρη την οθόνη σας, συμπεριλαμβανομένων των υφιστάμενων γρατσουνιών και γρατζουνιών, και σκληραίνει για να δημιουργήσει ένα αδιαπέραστο φράγμα από άκρη σε άκρη, ενώ επιδιορθώνει πρώην ρωγμές και ατέλειες.
  • BEST️ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΛΥΨΗ: Αυτό το προστατευτικό γυαλιού Dome είναι το # 1 στην προστασία ολόκληρης της οθόνης Galaxy S21 . Άλλοι ανταγωνιστές δεν καλύπτουν τις στρογγυλεμένες άκρες, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο μόνιμης ζημιάς κατά 15%.
  • IT️ Κιτ εγκατάστασης χωρίς φυσαλίδες: Για την αποφυγή σφαλμάτων και φυσαλίδων αέρα, το πλαίσιο εγκατάστασης και το φως σκλήρυνσης UV περιλαμβάνονται στην αγορά. Η ποιότητα αντικατοπτρίζεται μέσω της δέσμευσης, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο και υπομονή για να έχετε ένα αναμφισβήτητα τέλειο αποτέλεσμα.
  • ☑️ Σχεδιασμένο στην Καλιφόρνια - Μέλος του Samsung Mobile Accessory Partnership Program (SMAPP) - Πατενταρισμένο στις ΗΠΑ, ΕΕ, KR, JP, CN και TW
  • ☑️ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΖΩΗΣ - Η Whitestone παρέχει Περιορισμένη Εγγύηση διάρκειας ζωής σημαίνει ότι εάν το Dome Glass σας είναι κατεστραμμένο ή φθαρμένο, μπορείτε να ζητήσετε αντικατάσταση μέσω της ιστοσελίδας της Whitestone.


* Δεν συνιστούμε τη χρήση γυαλιού 3D χωρίς περίβλημα.

** Το Glass Dome Glass Case Friendly είναι συμβατό με την πλειονότητα των περιβλημάτων που διατίθενται στην αγορά.

*** Η συναρμολόγηση έχει απλοποιηθεί στο μέγιστο, αλλά πρέπει να θυμάστε να διαβάσετε το εγχειρίδιο οδηγιών πριν από την εγκατάσταση και να παρακολουθήσετε το εκπαιδευτικό βίντεο και να ακολουθήσετε όλα τα βήματα που έθεσε ο κατασκευαστής, μόνο με αυτόν τον τρόπο θα έχετε 100% ικανοποίηση.

**** Το γυαλί μετά την αποσυναρμολόγηση δεν αφήνει ίχνη στην οθόνη.

***** Η υψηλότερη τιμή από τα άλλα γυαλιά μας είναι το αποτέλεσμα ενός τεράστιου τεχνολογικού πλεονεκτήματος έναντι αυτών. Αυτό δεν οφείλεται στην υψηλότερη αντίσταση του γυαλιού, επομένως το γυαλί υπό την επίδραση πτώσης ή πίεσης έχει το δικαίωμα να σπάσει / καταρρέει όπως οποιοδήποτε άλλο προστατεύοντας την οθόνη.

Best Glass Screen Protector - Το Dome Glass είναι η μόνη επιλογή που μπορείτε να κάνετε εάν θέλετε να απολαύσετε τον αυθεντικό σχεδιασμό της συσκευής ενώ την προστατεύετε.

1
3η εικόνα
4η εικόνα
5η εικόνα
6

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
- 100% πρωτότυπο
- γυαλί πάχους 0,3 mm
- Αντοχή έως 9H
- Δεν επηρεάζει την ευαισθησία της αφής
- Εξοπλισμένο με επίστρωση νανο ανθεκτικό στα γράσα και τα δακτυλικά αποτυπώματα
- Περιγράμματα άκρα 2,5D
- Συσκευασμένο στην αρχική συσκευασία

ΣΕΤ ΠΕΡΙΕΧΕΙ:
2 x Glass WhiteStone DomeGlass
1 x λάμπα UV
2 x Εργαλεία εγκατάστασης

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε