WHITESTONE DOME Γυαλί προστασίας UV LED KIT Fullcover 2-SET 3D 9H 0.33MM FULL CURVED για ONEPLUS 9 PRO - ΔΙΑΦΑΝΟ - 2 TEM

Μαζι με προστασία για την ΚΑΜΕΡΑ!

Αναζητάτε την τέλεια λύση για την προστασία της καμπύλης οθόνης χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα της προβαλλόμενης εικόνας ή η ανταπόκριση της αφής;

Εάν ναι, η WhiteStone από την Κορέα πληροί όλες αυτές τις προϋποθέσεις.

Το Dome Glass από τη Whitestone είναι ένα από τα πιο προηγμένα σε ολόκληρη τη γκάμα των προϊόντων μας. Η εμπειρία του κατασκευαστή στην επεξεργασία γυαλιού, περισσότερο από δύο δεκαετίες, έχει οδηγήσει σε καινοτόμα αποτελέσματα στην προστασία των καμπυλωμένων οθονών. Η αρχική μέθοδος εγκατάστασης χρησιμοποιήθηκε εδώ, η οποία συνίστατο στην εφαρμογή κόλλας και στη συνέχεια στη σκλήρυνσή της με υπεριώδες φως. Ο βαθμός αντοχής και σκληρότητας της επιφάνειας, που βαθμολογείται από τον κατασκευαστή στα 9Η, είναι ανθεκτικός στις γρατσουνιές με αιχμηρά αντικείμενα και μια επιπλέον ελαιόφοβη επίστρωση μειώνει την εμφάνιση δακτυλικών αποτυπωμάτων και άλλων ακαθαρσιών.
Το γυαλί Dome έχει σκληρότητα επιφάνειας (βαθμός αντίστασης) 9Η, γι 'αυτό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις γρατσουνιές ακόμη και σε επαφή με αιχμηρά αντικείμενα (μαχαίρι, κλειδιά). Επιπλέον, είναι επικαλυμμένο με μια ειδική ελαιόφοβη επίστρωση που μειώνει την ποσότητα δακτυλικών αποτυπωμάτων ή άλλων ακαθαρσιών.

Ελέγξτε τον τρόπο προσάρτησης: https://www.youtube.com/watch?v=9a-A4E0bTcs

 • ☑️ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΓΡΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ: Το πατενταρισμένο υγρό γυαλί μας διασκορπίζεται ομοιόμορφα σε ολόκληρη την οθόνη σας, συμπεριλαμβανομένων των υφιστάμενων γρατσουνιών και γρατζουνιών, και σκληραίνει για να δημιουργήσει ένα αδιαπέραστο φράγμα από άκρη σε άκρη, ενώ επιδιορθώνει παλαιές ρωγμές και ατέλειες.
 • BEST️ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΛΥΨΗ: Αυτό το προστατευτικό γυαλιού Dome είναι το # 1 στην προστασία ολόκληρης της οθόνης ONEPLUS 9 PRO. Άλλοι ανταγωνιστές δεν καλύπτουν την πλήρη οθόνη, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο μόνιμης ζημιάς κατά 15%.
 • IT️ Κιτ εγκατάστασης χωρίς φυσαλίδες: Για την αποφυγή σφαλμάτων και φυσαλίδων αέρα, το πλαίσιο εγκατάστασης και το φως σκλήρυνσης UV περιλαμβάνονται στην αγορά. Η ποιότητα αντικατοπτρίζεται μέσω της δέσμευσης, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο και υπομονή για να έχετε ένα αναμφισβήτητα τέλειο αποτέλεσμα.
 • ☑️ Σχεδιασμένο στην Καλιφόρνια - Μέλος του Samsung Mobile Accessory Partnership Program (SMAPP) - Πατενταρισμένο στις ΗΠΑ, ΕΕ, KR, JP, CN και TW
 • ☑️ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΖΩΗΣ - Η Whitestone παρέχει Περιορισμένη εγγύηση διάρκειας ζωής σημαίνει ότι εάν το γυαλί Dome Glass είναι κατεστραμμένο ή φθαρμένο, μπορείτε να ζητήσετε αντικατάσταση μέσω της ιστοσελίδας της Whitestone.


Το Dome Glass είναι μακράν το καλύτερο προϊόν που προστατεύει την οθόνη με καμπυλότητα που διατίθεται στην παγκόσμια αγορά, πλήρως διαφανές και εξαιρετικά ευαίσθητο στην αφή.

Γιατί να αγοράσετε;

 • Η κατασκευή Signature Dome Glass καλύπτει ολόκληρη την οθόνη σας
 • Η πλήρης εγκατάσταση κόλλας και υπεριώδους φωτός εγγυάται απόλυτη προστασία
 • Σκληρότητα 9H για ανώτερη αντοχή στις γρατσουνιές και τις κρούσεις
 • Μπορεί να εφαρμοστεί σε σπασμένη οθόνη
 • Η επιφανειακή επικάλυψη με ελαιοφοβία παρέχει αντοχή στο δακτυλικό αποτύπωμα
 • Διατηρεί την τέλεια ευαισθησία στην αφή
 • Κόβει το μπλε φως κατά 25% για να προστατεύσει τα μάτια σας
 • Εύκολη αφαίρεση

Η κατασκευή Signature Dome Glass καλύπτει ολόκληρη την οθόνη σας

Αντί να καλύπτει μόνο μέρος της οθόνης σας, το προστατευτικό γυαλιού Dome καλύπτει ακόμη και τις καμπύλες άκρες της λαμπρής οθόνης του OnePlus 7 Pro. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκουραστείτε άνετα, να βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας είναι ασφαλές από πτώσεις, χτυπήματα και δοκιμασίες και δοκιμασίες της ζωής κατά την εφαρμογή αυτού του προστατευτικού.

Η πλήρης εγκατάσταση κόλλας και υπεριώδους φωτός εγγυάται απόλυτη προστασία

Αυτό το εξαιρετικά ανθεκτικό προστατευτικό οθόνης από τη Whitestone χρησιμοποιεί μια έξυπνη μέθοδο εγκατάστασης, η οποία περιλαμβάνει μια καθαρή, συγκολλητική κόλλα και υπεριώδες φως που «σκληραίνει» για συγκόλληση. Χρησιμοποιώντας τον εύκολο οδηγό βίντεο βήμα προς βήμα που εμφανίζεται σε αυτήν τη σελίδα, η εγκατάσταση και η ασφάλιση του προστατευτικού οθόνης είναι πολύ εύκολο - σε καμία στιγμή, θα έχετε σκληρή, ανθεκτική προστασία για κάθε ίντσα της πολύτιμης οθόνης της συσκευής σας.

Ακόμα καλύτερα, το Whitestone Dome Full Cover Glass Screen Protector διαθέτει έναν πρόσθετο αυτοκόλλητο σωλήνα, σε περίπτωση που έχετε προβλήματα στην πρώτη σας εφαρμογή.

Σκληρότητα 9H για ανώτερη αντοχή στις γρατσουνιές και τις κρούσεις

Το τηλέφωνό σας υπόκειται σε πολλούς κινδύνους καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας - ακόμα και αν λάβετε κάθε προφύλαξη για να διατηρήσετε τη συσκευή σας ασφαλή, θα μπορούσατε ακόμη να χαράξετε κατά λάθος την οθόνη με ένα κλειδί ή νόμισμα ενώ το τηλέφωνό σας βρίσκεται στην τσέπη, για παράδειγμα. Αυτό το προστατευτικό οθόνης είναι κατασκευασμένο από σκληρυμένο γυαλί με σκληρότητα 9H, που εγγυάται ασφάλεια από τις δυσκολίες της ζωής.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε σπασμένη οθόνη

Ίσως πιστεύετε ότι δεν έχει νόημα να εφαρμόσετε ένα προστατευτικό οθόνης σε μια ήδη σπασμένη οθόνη OnePlus 7 Pro - αλλά οι επισκευές στην οθόνη σας μπορεί να είναι δαπανηρές και θα θελήσετε να αποφύγετε περαιτέρω ζημιές όπου είναι δυνατόν. Λόγω της διαδικασίας "σκλήρυνσης" UV και της ποιότητας κόλλας που χρησιμοποιείται στην εγκατάσταση αυτού του προστατευτικού, μπορείτε ακόμη και να εφαρμόσετε το γυαλί Dome σε οθόνες που έχουν υποστεί ζημιά ή σπασμένα - σταματώντας κάθε διάλειμμα στα ίχνη του και διασφαλίζοντας προστασία από επιπλέον ρωγμές ή κηλίδες.

Η επιφανειακή επικάλυψη με ελαιοφοβία παρέχει αντοχή στο δακτυλικό αποτύπωμα

Με μια ελαιόφοβη επιφανειακή επικάλυψη, τα σημάδια δακτυλικών αποτυπωμάτων θα μειωθούν σημαντικά, ώστε η υπέροχα καθαρή οθόνη σας να μπορεί να προβληθεί χωρίς οπτικές περισπασμούς.

Διατηρεί την τέλεια ευαισθησία στην αφή

Δεν θα παρατηρήσετε καν τη διαφορά με αυτό το προστατευτικό που εφαρμόζεται - αν και σίγουρα θα το κάνετε εάν ρίξετε ή ξύσετε την οθόνη με οποιονδήποτε τρόπο. Ενώ το Dome Glass βρίσκεται στην οθόνη σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην ευαισθησία της οθόνης σας, επιτρέποντάς σας να μιλάτε, να πληκτρολογείτε και να αλληλεπιδράτε με τη συσκευή σας όπως θα κάνατε κανονικά.

Κόβει το μπλε φως κατά 25% για να προστατεύσει τα μάτια σας

Με το Dome Glass, η οθόνη σας δεν είναι το μόνο πράγμα που θα έχει αυξημένη προστασία. Τα μάτια σας θα σας ευχαριστήσουν λόγω της 25% μείωσης του επιβλαβούς μπλε φωτός που εκπέμπει η οθόνη σας από το Dome Glass - κοιμάστε ευκολότερα τη νύχτα και διατηρήστε την όρασή σας υγιή με το Whitestone.

Συμβατότητα υπόθεσης

Το προστατευτικό οθόνης Whitestone Dome Glass είναι συμβατό με μερικές από τις πιο δημοφιλείς θήκες για το OnePlus 7 Pro. Οι δοκιμές μας που αφορούν αυτό το προστατευτικό οθόνης και συμβατότητα θήκη βρίσκονται σε εξέλιξη - εδώ είναι μια λίστα με τις περιπτώσεις που επιβεβαιώσαμε ότι είναι συμβατές με το προστατευτικό οθόνης Dome Glass.

Εύκολη αφαίρεση

Το προστατευτικό οθόνης γυαλιού Whitestone Dome Full Cover είναι πολύ απλό να αφαιρεθεί σε περίπτωση που προκύψει περίπτωση να το αλλάξει στο μέλλον. Χρησιμοποιώντας προσεκτικά το νύχι σας ή μια επαγγελματική κάρτα, μπορείτε να αφαιρέσετε τα άκρα του προστατευτικού οθόνης μακριά από την οθόνη σας. Δώστε λίγο στην οθόνη και θα είναι τόσο καλή όσο καινούργια.


* Δεν συνιστούμε τη χρήση τρισδιάστατου γυαλιού χωρίς περίβλημα.

** Το Dome Glass Case Friendly είναι συμβατό με τις περισσότερες θήκες που διατίθενται στην αγορά.

*** Η εγκατάσταση έχει απλοποιηθεί στο μέγιστο, αλλά πρέπει να θυμάστε να διαβάσετε τις οδηγίες πριν από την εγκατάσταση και να παρακολουθήσετε το εκπαιδευτικό βίντεο και να ακολουθήσετε όλα τα βήματα που έθεσε ο κατασκευαστής, μόνο με αυτόν τον τρόπο θα έχετε 100% ικανοποίηση.

**** Το γυαλί μετά την αποσυναρμολόγηση δεν αφήνει ίχνη στην οθόνη.

***** Η υψηλότερη τιμή από τους άλλους φακούς μας είναι το αποτέλεσμα ενός τεράστιου τεχνολογικού πλεονεκτήματος έναντι αυτών. Αυτό δεν οφείλεται στην υψηλότερη αντίσταση του γυαλιού, επομένως το γυαλί, υπό την επίδραση πτώσης ή πίεσης, έχει το δικαίωμα να σπάσει / καταρρέει όπως οποιοδήποτε άλλο, προστατεύοντας παράλληλα την οθόνη.

Best Glass Screen Protector - Το Dome Glass είναι η μόνη επιλογή που μπορείτε να κάνετε εάν θέλετε να απολαύσετε τον αυθεντικό σχεδιασμό της συσκευής ενώ την προστατεύετε.

Το Dome Glass έχει πολύ καλή φήμη και θεωρείται το καλύτερο κυρτό προϊόν προστασίας οθόνης που διατίθεται στην παγκόσμια αγορά. Είναι απόλυτα καθαρό και ευαίσθητο στην αφή.

Ελέγξτε τον τρόπο εγκατάστασης: https://youtu.be/Bef_JBtCC9I


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

- 100% Original - Συσκευάζεται στην αρχική συσκευασία

- σκληρυμένο γυαλί με πάχος 0,3 mm

- Αντοχή έως 9H - Δεν επηρεάζει την ευαισθησία στην αφή

- Εξοπλισμένο με επίστρωση νανο που αντιστέκεται στο γράσο και τα δακτυλικά αποτυπώματα

2.5D προφίλ με άκρα - Διαστάσεις: 156x71mm


ΣΕΤ ΠΕΡΙΕΧΕΙ:

2 x WhiteStone DomeGlass

2 x κάλυμμα φακού

1 x λάμπα UV

1 x Εργαλεία εγκατάστασης

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε