Sale
99,95€ 89,00€
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1-2 μέρες
Κατασκευαστής: Mophie
Κωδικός Προϊόντος: MophieJuicepack2600mAhiPhone6
-
+

Θήκη Mophie juice pack για iPhone 6 PLUS, 6S PLUS (2,600mAh) - ΜΑΥΡΟ - MP-3084JPIP6PBLK

Θήκη Mophie juice pack για iPhone 6 PLUS, 6S PLUS (2,600mAh) - ΜΑΥΡΟ - MP-3084JPIP6PBLK

Η mophie είναι ένας βραβευμένος σχεδιαστής και κατασκευαστής που εδρεύει στην Καλιφόρνια και δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο των κινητών συσκευών να παραμείνει ισχυρός. Το πακέτο χυμού τους για το iPhone 6 Plus / 6S Plus παρέχει επιπλέον μπαταρία 60% καθώς και προστασία υψηλής πρόσκρουσης για το iPhone 6 / 6S Plus, διατηρώντας σας συνδεδεμένους και εξοπλισμένους για την επόμενη μέρα.

Αξιόπιστη ισχύς σε εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό
Το λεπτότερο πακέτο χυμού iPhone της mophie είναι ιδανικό για όταν χρειάζεστε μια επιπλέον ώθηση για να το κάνετε όλη τη μέρα. Το αποθεματικό υψηλής πυκνότητας 2600mAh προσφέρει περισσότερο από 60% επιπλέον μπαταρία, που ισοδυναμεί με 14 επιπλέον ώρες χρόνου ομιλίας ή 10 επιπλέον ώρες χρήσης Διαδικτύου, διασφαλίζοντας ότι είστε συνδεδεμένοι όταν τη χρειάζεστε περισσότερο.

Φορτίστε οπουδήποτε στο Flip of a Switch
Ένας ενσωματωμένος διακόπτης αναμονής σάς επιτρέπει να επιλέξετε πότε θα φορτίσετε το iPhone σας ή πότε θα εξοικονομήσετε λίγο χυμό για το πότε το χρειάζεστε περισσότερο. Η ένδειξη ισχύος LED εμφανίζει τα επίπεδα μπαταρίας του πακέτου χυμού και την κατάσταση φόρτισης, ώστε να μπορείτε να διασφαλίσετε ότι έχετε αρκετή μπαταρία πριν βγείτε έξω. Φορτίστε εύκολα τον πακέτο Juice Air με το παρεχόμενο καλώδιο micro USB. Εάν το φορτίζετε χρησιμοποιώντας υπολογιστή, το Priority + διασφαλίζει ότι το iPhone 6 Plus / 6S Plus επαναφορτίζεται πρώτα και στη συνέχεια το πακέτο επαναφορτίζεται, έτσι δεν θα χρειαστεί να περάσετε ένα λεπτό χωρίς το τηλέφωνό σας!

Πλήρης προστασία σε ένα συμπαγές κέλυφος
Ο εξαιρετικά λεπτός και αισθητός ελαφρύς σχεδιασμός παρέχει ανώτερη προστασία ενώ προσθέτετε μόνο στο τηλέφωνό σας. Καουτσούκ τακάκια στήριξης στο εσωτερικό της πλήρους προστασίας θήκη προστατεύει το τηλέφωνό σας από πτώσεις και σκληρές πτώσεις. Μια ανυψωμένη στεφάνη γύρω από το μπροστινό άκρο του πακέτου χυμού δημιουργεί μια εσοχή για να αποτρέψει τη γρατσουνιά της οθόνης του τηλεφώνου σας όταν τοποθετείται στραμμένη προς τα κάτω, προστατεύοντάς την περαιτέρω από φθορά. Το πακέτο χυμού κάνει όλα αυτά, ενώ εξακολουθεί να παρέχει πλήρη πρόσβαση στις λειτουργίες του iPhone σας χάρη στα κουμπιά διέλευσης.

Τεχνολογία & Ασφάλεια mophie
Η κορυφαία διάρκεια ζωής της μπαταρίας επιτρέπει στα προϊόντα μας να διατηρούν τη φόρτιση τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθιστώντας τα πιο αξιόπιστα από άλλα κιβώτια μπαταριών στην αγορά. Εκτός από αυτό, η ολοκληρωμένη διαχείριση ψηφιακής ισχύος σημαίνει ότι το έξυπνο κύκλωμα φόρτισης παρέχει πάντα στη συσκευή σας την τέλεια ποσότητα ισχύος για ασφαλή, γρήγορη φόρτιση. Επιπλέον, κάθε προϊόν μπαταρίας mophie δοκιμάζεται σε τρία διαφορετικά στάδια παραγωγής για να εξασφαλίσει απαράμιλλη χωρητικότητα, αποδοτικότητα και ποιότητα κατασκευής μαζί με αξιόπιστη, μακροχρόνια απόδοση.


Διατίθεται σε 3 χρώματα, μαύρο, λευκό και χρυσό


Μείνετε ισχυροί

Η mophie, είναι ένας βραβευμένος σχεδιαστής και κατασκευαστής που εδρεύει στην Καλιφόρνια και δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο των κινητών συσκευών να παραμείνει ισχυρός. Ευρέως αναγνωρισμένη για καινοτόμες φορητές λύσεις, η mophie είναι ο περήφανος δημιουργός του πακέτου χυμού, η πρώτη θήκη μπαταρίας για κινητές συσκευές που έχει πιστοποιηθεί από την Apple Inc. και το space pack, η πρώτη θήκη επαναφορτιζόμενης μπαταρίας στον κόσμο με τοπικό ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης. Τα προϊόντα mophie αναγνωρίζονται για στυλ και έχουν σχεδιαστεί για απόδοση.

πακέτο χυμού αέρα για iPhone 6 Plus (2600 mAh)

Από τη Mophie

Ο προστατευτικός, αλλά ελαφρύς σχεδιασμός προσφέρει επιπλέον χρόνο ομιλίας 14,5 ώρες με το πάτημα ενός διακόπτη. Φτιαγμένο για iPhone 6 Plus, αυτή είναι η ιδανική καθημερινή θήκη για να σας κρατάει φορτισμένους όλη τη μέρα και μέχρι τη νύχτα. Το iPhone 6 Plus επαναφορτίζεται πρώτα και στη συνέχεια η θήκη συσκευασίας χυμού επαναφορτίζεται.

 • Η μπαταρία υψηλής πυκνότητας παρέχει περισσότερο από 14,5 ώρες επιπλέον χρόνο ομιλίας για το iPhone 6 Plus.
 • Προτεραιότητα + Χρέωση & Συγχρονισμός
 • Πλήρης προστασία με εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό.
 • Η ένδειξη ισχύος LED εμφανίζει τα επίπεδα μπαταρίας του πακέτου χυμού και την κατάσταση φόρτισης.
 • Προστασία υψηλής πρόσκρουσης: Προστασία από άκρη σε άκρη και ενσωματωμένα ελαστικά μαξιλάρια στήριξης που προστατεύουν το τηλέφωνό σας από καθημερινή φθορά.

Φορτίστε οπουδήποτε μετακινώντας έναν διακόπτη με φόρτιση προτεραιότητας και συγχρονισμό.

Ο ενσωματωμένος διακόπτης αναμονής σάς επιτρέπει να επιλέξετε πότε θα φορτίσετε ή να εξοικονομήσετε λίγο χυμό για το πότε το χρειάζεστε περισσότερο. Η ένδειξη ισχύος LED εμφανίζει τα επίπεδα μπαταρίας του πακέτου χυμού και την κατάσταση φόρτισης. Μάθετε πριν πάτε. Ενεργοποιήθηκε με χρέωση και συγχρονισμό κατά τη σύνδεση σε υπολογιστή. Το iPhone 6 επαναφορτίζεται πρώτα και, στη συνέχεια, η θήκη συσκευασίας χυμού επαναφορτίζεται.

Προστατέψτε τη συσκευή σας από προσκρούσεις και μώλωπες.

Επίπεδο 1 Προστασία; Καθημερινή προστασία από πτώση

Πλήρης προστασία θήκης για να διατηρείτε το τηλέφωνό σας καλυμμένο και ασφαλές από προσκρούσεις και γρατζουνιές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Επίπεδο 2 Προστασία; Προστασία υψηλής πρόσκρουσης

Τα καουτσούκ σημεία στήριξης στο εσωτερικό της πλήρους προστασίας της θήκης προστατεύουν το τηλέφωνό σας από πτώσεις και σκληρές πτώσεις.

Επίπεδο 3 Προστασία; Σύστημα Απομόνωσης Αντίκτυπου

Οι εσωτερικοί προφυλακτήρες προσθέτουν επιπλέον απορρόφηση στα άκρα και στις γωνίες της προστατευτικής θήκης για απαράμιλλη υποστήριξη.

Επίπεδο 4 Προστασία; Ανθεκτική αδιάβροχη προστασία

Η πλήρης προστασία από νερό, βρωμιά και άλλα στοιχεία διασφαλίζει ότι το τηλέφωνό σας θα είναι ασφαλές σε κάθε περίπτωση.

Το κουτί περιέχει

πακέτο χυμού mophie Compact Battery Case για iPhone 6 Plus / 6S Plus - Μαύρο
Καλώδιο micro USB
Προσαρμογέας ακουστικών

 • Παρέχει προηγμένη ισχύ, αξιοπιστία και προστασία στο iPhone 6 Plus / 6S Plus
 • Παρέχει περισσότερο από 60% επιπλέον μπαταρία. Συμβατότητα-iPhone 6s Plus / 6 Plus
 • Φορτίστε και απενεργοποιήστε με το πάτημα ενός διακόπτη
 • Αξιόπιστη ισχύ σε εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό
 • Διαθέτει προστασία υψηλών επιπτώσεων για το iPhone σας
 • Διαστάσεις προϊόντος: 8,3 x 1,4 x 17,4 cm; 109 γρ
 • Βάρος προϊόντος σε συσκευασία: 299 g

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε