Menu
Το καλάθι σας

Σας ενημερώνουμε οτι το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό λόγω θερινών διακοπών, από τις 28.07.2024 - 17.08.2024!

Όλες οι παραγγελίες θα διεκπεραιωθούν στις 18.08.2024 , με την επανέναρξη λειτουργίας μας. Καλό καλοκαίρι !

Ποιοί είμαστε;

Η PLUSMOBI είναι ελληνική εταιρεία , η οποία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα –αφού ιδρύθηκε μόλις το 2013– φιλοδοξεί να αλλάξει τις καταναλωτικές συνήθειες όλων. Διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών–καταναλωτών κάθε ηλικίας, αφού μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένες σε ένα online κατάστημα έμπνευση και ενημέρωση σε πολλαπλούς τομείς όπως: μουσική, κινητά και ψηφιακά, ήχος και εικόνα, gadgets.

Όμως, στη PLUSMOBI οι επισκέπτες δεν είναι απαραίτητα μόνο πελάτες, αλλά έχουν πολλές δυνατότητες, καθώς μπορούν να ζήσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία επιλογής από διάφορους κατασκευαστές , να συγκρίνουν τιμές και χαρακτηριστικά των προϊόντων της αρεσκείας τους πριν τα αγοράσουν.

Αυτή είναι η λύση της PLUSMOBI: Ένας προορισμός όπου κάθε μέλος της οικογένειας, ανεξαρτήτως ηλικίας, μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει, να ανακαλύψει κάτι καινούριο, να ενημερωθεί ή απλώς να περάσει το χρόνο του.

 

To όραμά μας

Το όραμά μας είναι η PLUSMOBI να αποτελέσει σημείο αναφοράς, για να απολαμβάνουν όλοι μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας.

 

Ποιες είναι οι αξίες μας και τι σημαίνουν:

Πάθος & δημιουργικότητα

 

Πάθος σημαίνει να προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο, όχι γιατί πρέπει άλλα γιατί θέλουμε. Γιατί μας «γεμίζει». Με ομαδικό πνεύμα, θετική ενέργεια και αισιοδοξία, θέτουμε καθημερινά υψηλούς στόχους, για τον εαυτό μας και την εταιρεία μας. Με δημιουργική διάθεση, όραμα και όρεξη βρίσκουμε τρόπους να τους επιτύχουμε.

Για τον επισκέπτη μας, το πάθος και η δημιουργικότητά μας μεταφράζεται στις αμέτρητες δυνατότητες και επιλογές που του παρέχουμε, όπως είναι η ανακάλυψη νέων εμπειριών σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, καθώς και η άμεση ενημέρωσή του για ό,τι πιο καινούριο και ξεχωριστό, πάντα με αμείωτη όρεξη και χαμόγελο.  Έτσι, κάθε επίσκεψη στο online καταστήματά μας είναι μία ευχάριστη έκπληξη.

 

Εμπιστοσύνη & σεβασμός

Κάθε επιτυχημένη σχέση βασίζεται στην εμπιστοσύνη και στο σεβασμό. Η ειλικρίνεια, η συνέπεια και η υπευθυνότητα είναι αξίες που διέπουν τη σχέση μας με τον πελάτη. Κατανοούμε τις ανάγκες του ατόμου που έχουμε απέναντί μας και ανταποκρινόμαστε πάντα με σοβαρότητα.

Το κέντρο του ενδιαφέροντός μας είναι ο πελάτης. Γι’ αυτό βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα του, για να του παρέχουμε τεχνογνωσία και πλήρη υποστήριξη για κάθε προϊόν που τον ενδιαφέρει και να τον καθοδηγήσουμε, ώστε να κάνει την πιο σωστή και ενημερωμένη επιλογή. Με σεβασμό και κατανόηση στις ανάγκες του καταναλωτή, στοχεύουμε στην εγγυημένη ποιότητα προϊόντων και στην άμεση εξυπηρέτησή του.

 

Καινοτομία & συνεχής προσπάθεια για το καλύτερο

Καινοτομούμε χάρη στη δέσμευσή μας για αυτοβελτίωση, στη διαρκή ενημέρωσή μας, στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας και στην προσπάθειά μας για ενδυνάμωση του ομαδικού πνεύματος. Έτσι, με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για μικρές καθημερινές «νίκες» στον τομέα αρμοδιότητάς μας. Γιατί κάθε μικρή νίκη είναι μέρος μιας μεγαλύτερης που μας πάει πιο μπροστά.

Το όραμά μας είναι να παρέχουμε στον επισκέπτη μία σειρά νέων και μοναδικών εμπειριών. Έτσι, του δίνουμε τη δυνατότητα να ενημερωθεί ο ίδιος σχετικά με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες και τις νέες υπηρεσίες ή απλά να περάσει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο του. Παράλληλα, μέσω της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, εξελισσόμαστε διαρκώς έτσι ώστε κάθε προσωπική εμπειρία να γίνεται ακόμα καλύτερη.