Παράδοση

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής, Κυπριακής & Επικράτειας της EU. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Η αποστολή θα γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων για κάποιες περιοχές που δεν είναι δυνατή αυτή μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών. Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Το κόστος αποστολής εφόσον προηγηθεί προηγούμενη πληρωμή με κατάθεση/paypal/visa , διαμορφώνεται στα 1.50 € για την όλη την Ελλάδα & Κύπρο (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για κάθε παραγγελία αξίας μέχρι 50 € & βάρος εως 2 κιλά, ενώ για παραγγελίες αξίας άνω των 50 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών για το Νομό Θεσσαλονίκης.

Η PLUSMOBI, υπό την επιφύλαξη του όρου 7, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 1-3 εργασίμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών. Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι «ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ», «ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ» ή «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ» και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από τους προμηθευτές της PLUSMOBI ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 2-15 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) ανάλογα με την κατηγορία του προϊόντος. Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην «Καταχώρηση Παραγγελίας». Η κυριότητα στο Προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.

Αποστολές για Κύπρο
Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται μόνο 1 φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή με χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες μέρες και έξοδα αποστολής το ελάχιστο 6.00 €.
Οι παραγγελίες θα πρέπει να δίνονται μέχρι και την Πέμπτη στις 21:00

Σε περίπτωση  επιστροφής των προϊόντων που δεν αφορά λάθος της εταιρείας, το κόστος των μεταφορικών βαρύνει τον πελάτη.
Το κόστος για αντικαταβολή με μετρητά είναι 10.00 €.
Για αεροπορικές αποστολές και παραλαβή σε 3 ημέρες το κόστος είναι 12.00 € με ΤΝΤ ΕΧPRESS COURIER αρκει να εχει προηγηθεί προηγούμενη πληρωμή της παραγεγλίας

Ποιο είναι το κόστος αποστολής?
Για αποστολές στην Κύπρο το κόστος είναι 6 €.
(Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη).

Ποιος θα μου παραδώσει την παραγγελία μου?
Ο συνεργάτης μας για αποστολές στην Κύπρο είναι το myprice και η eurofreight

Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω?
Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι από 2 έως και 6 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της.
Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00 – 20:00

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο αποστολέας θα σας αφήσει ένα σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με τα υποκαταστήματα της eurofreight.

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.