18,90€
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1-2 μέρες
Κατασκευαστής: Spigen SGP
Κωδικός Προϊόντος: SpigenProtectorGLAS.tREZFITSLIMiPhone11PROXSCR
-
+

Spigen SGP Γυαλί προστασίας PRIVACY GLAS.tR EZ Fit SLIM CASE FRIENDLY για APPLE iPhone X, XS, 11 PRO 5.8 - ΔΙΑΦΑΝΟ - AGL00111

Spigen SGP Γυαλί προστασίας PRIVACY GLAS.tR EZ Fit SLIM CASE FRIENDLY για APPLE iPhone X, XS, 11 PRO 5.8 - ΔΙΑΦΑΝΟ - AGL00111


Με σκληρυμένο γυαλί με μια επαναστατική μέθοδο εγκατάστασης - εάν έχετε εκφοβιστεί από αυτήν την πτυχή κατά τη χρήση σκληρυμένου γυαλιού, τα προβλήματά σας έχουν πλέον επιλυθεί!

Το σκληρυμένο γυαλί από τη σειρά "AlignMaster" της Spigen έχει ασφαλιστεί με ένα πλαίσιο στήριξης τέλειο κομμένο στο μπροστινό μέρος του τηλεφώνου, χάρη στο οποίο μπορείτε να το τοποθετήσετε τέλεια στην οθόνη. Ο κατασκευαστής απλοποίησε τη μέθοδο συναρμολόγησης στο βαθμό που είναι πλήρως διαισθητικός για κάθε χρήστη.

Το Glas.TR AlignMaster Privacy είναι μια λεπτή επίστρωση που έχει σκληρυνθεί έως 9H στις διαδικασίες παραγωγής και σκλήρυνσης. Αυτό το καθιστά ανθεκτικό στις γρατσουνιές, ακόμη και όταν έρχεται σε επαφή με αντικείμενα αιχμηρά όπως κλειδιά ή μαχαίρι.

Το γυαλί καλύφθηκε με ένα ελαιόφοβο και υδρόφοβο στρώμα, το οποίο εμποδίζει την αποχώρηση δακτυλικών αποτυπωμάτων ή άλλων ακαθαρσιών στην οθόνη. Είναι πεντακάθαρο και αντικατοπτρίζει τέλεια τα εμφανιζόμενα χρώματα. Επίσης, δεν επηρεάζει την ευαισθησία της αφής και έχει εξαιρετική απαλότητα, έτσι ώστε το να κρατάτε το δάχτυλο στην οθόνη γίνεται ευχάριστο.

Η πρόσθετη λειτουργία του είναι η προστασία της ιδιωτικής ζωής - το γυαλί σε κάποια γωνία εμποδίζει το φως που εκπέμπει η οθόνη, χάρη στο οποίο επιτεύχθηκε το αποτέλεσμα, όπως στην περίπτωση των οθονών ATM.

Το γυαλί είναι ειδικά αφιερωμένο στην προστασία της οθόνης από γρατσουνιές και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ζημιάς στην οθόνη κατά τη διάρκεια μιας απροσδόκητης πτώσης.

* Το γυαλί / το φύλλο αλουμινίου κόβεται μόνο στο επίπεδο τμήμα της οθόνης με έμφαση στη δομή, σύμφωνα με το κενό που ετοίμασε ο κατασκευαστής του δεδομένου μοντέλου τηλεφώνου. Μόνο μια τέτοια κοπή μεμβράνης / γυαλιού θα διασφαλίσει την πλήρη συμβατότητα με τα προστατευτικά αξεσουάρ μας.

** Λόγω της διαφορετικής άλεσης των άκρων των οθονών, μπορεί να σχηματιστεί ένα λεπτό φωτοστέφανο γύρω από την οθόνη μετά την εγκατάσταση της προστατευτικής μεμβράνης / γυαλιού στην οθόνη. Αυτή είναι μια φυσική κατάσταση και εξαρτάται από την ίδια την οθόνη.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ:
1) Ξεκινήστε την εγκατάσταση στο μπάνιο αμέσως μετά το μπάνιο - οι υδρατμοί θα απορροφήσουν όλη τη σκόνη από την ατμόσφαιρα και δεν θα επηρεάσουν την εγκατάσταση.
2) Καθαρίστε και απολιπάνετε καλά την επιφάνεια της οθόνης και, στη συνέχεια, γυαλίστε την με ένα στεγνό πανί χρησιμοποιώντας ένα στεγνό πανί.
3) Τοποθετήστε το πλαίσιο με ασφραγισμένο γυαλί στο μπροστινό μέρος του τηλεφώνου.
4) Αφαιρέστε το πλαίσιο με το προστατευτικό φύλλο. Απαλλαγείτε από τις φυσαλίδες αέρα ωθώντας σωστά όλο το πράγμα σε κυκλικές κινήσεις για αρκετές δεκάδες δευτερόλεπτα. Κάντε το έτσι ώστε το αυτοκόλλητο στρώμα να κολλήσει στην οθόνη όσο το δυνατόν περισσότερο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
- 100% πρωτότυπο
- Συσκευασμένο στην αρχική συσκευασία
- Εξαιρετικά εύκολη εγκατάσταση χάρη στο πλαίσιο στήριξης
- σκληρότητα 9H
- Τα άκρα 2.5D έχουν ωραία αίσθηση
- Πρόσθετη ολεοβική στιβάδα
- Τέλεια διαφάνεια
- Προστασία προσωπικών δεδομένων
- Δεν επηρεάζει τη λειτουργικότητα αφής
- Διαστάσεις: 140x65mm

ΣΕΤ ΠΕΡΙΕΧΕΙ:
1 x Glass Spigen Glas.TR AlignMaster Απόρρητο
1 x Υγρό πανί
1 x στεγνό πανί
1 x Βρώμικη ταινία

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε