89,95€
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1-2 μέρες
Κατασκευαστής: Mophie
Κωδικός Προϊόντος: MophieJuicepackAir2420mAhiPhone7PBLK
-
+

Θήκη Mophie juice pack air για iPhone 7 PLUS (2.420mAh) - ΜΑΥΡΟ - 3972_JPA-IP7P-BLK-I157042

Θήκη Mophie juice pack air για iPhone 7 PLUS (2.420mAh) - ΜΑΥΡΟ - 3972_JPA-IP7P-BLK-I157042


Η προστατευτική θήκη μπαταρίας αέρα pack παρέχει έως και 60% επιπλέον μπαταρία με αρκετή ισχύ για να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του iPhone 7 Plus σε συνολικά 33 ώρες * και διαθέτει ασύρματη ισχύς φόρτισης για εύκολη φόρτιση χρησιμοποιώντας σχεδόν οποιαδήποτε τεχνολογία ασύρματης φόρτισης.

 • Η τεχνολογία Charge Force προσθέτει λειτουργίες ασύρματης φόρτισης
 • Ένδειξη κατάστασης μπαταρίας 4 λυχνιών LED
 • Χρέωση φόρτισης
 • Διπλασιάστε το χρόνο ομιλίας σας και τη χρήση του Διαδικτύου
 • Πιστοποίηση «Made for iPhone»
 • Θύρες ηχείων προς τα εμπρός

  Οι προσεκτικά σχεδιασμένες θύρες ηχείων ενισχύουν και ενισχύουν τον ήχο καθώς ανακατευθύνονται στο μπροστινό μέρος της θήκης, με αποτέλεσμα ανώτερη ποιότητα ήχου.

 • Μάθετε πριν πάτε

  Το ενσωματωμένο κουμπί αναμονής σάς επιτρέπει να επιλέξετε πότε θα φορτίσετε ή να εξοικονομήσετε λίγο χυμό για το πότε το χρειάζεστε περισσότερο. Χρησιμοποιήστε την ένδειξη ισχύος LED για να ελέγξετε τα επίπεδα μπαταρίας του πακέτου χυμού και την κατάσταση φόρτισης. Μάθετε πριν πάτε.

 • Προτεραιότητα + χρέωση & συγχρονισμός

  Ενεργοποιεί τη φόρτιση και συγχρονισμό με το παρεχόμενο καλώδιο micro USB όταν συνδέεται σε υπολογιστή. Το iPhone 7 Plus επαναφορτίζεται πρώτα και στη συνέχεια η θήκη συσκευασίας χυμού επαναφορτίζεται.

Χαμηλό προφίλ με
προστασία από υψηλές επιπτώσεις

Ασύρματη ισχύς και επιπλέον μπαταρία με ελαφρύ συντελεστή φόρτισης με καουτσούκ μαξιλαράκια στήριξης στο εσωτερικό, κατασκευασμένο για να αντέχει σταγόνες και σκληρές πτώσεις, με ανυψωμένες γωνίες για πρόσθετη προστασία έναντι γδαρμένων και ραγισμένων οθονών.

Δύναμη πέρα από τα όρια

Το ασύρματο δεν είναι η μόνη επιλογή φόρτισης του iPhone 7 Plus κατά τη χρήση του πακέτου χυμού αέρα. Αυτή η ισχυρή θήκη θα προσφέρει έως και 60% επιπλέον μπαταρία, δίνοντάς σας συνολικά 33 ώρες με το πάτημα ενός κουμπιού.

Συνδυάζεται τέλεια με οποιοδήποτε σενάριο

Η τεχνολογία πίσω από την ασύρματη ισχύ Charge Force αναπτύχθηκε για να ενσωματωθεί ομαλά στην καθημερινή σας ζωή, είτε βρίσκεστε στο σπίτι, το γραφείο ή οποιοδήποτε όχημα. Απλώς αγγίξτε τη θήκη συσκευασίας χυμού σε οποιοδήποτε αξεσουάρ Charge Force - οι μαγνητικές βάσεις θα ευθυγραμμίζονται με τη θήκη για τέλεια φόρτιση κάθε φορά.

Η ασύρματη φόρτιση έγινε εύκολη

Συμβατό με Qi και άλλες τεχνολογίες ασύρματης φόρτισης, μπορείτε να συμπληρώσετε το τηλέφωνό σας και τη μπαταρία χυμού χρησιμοποιώντας άλλα ασύρματα συστήματα φόρτισης, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται σε αεροδρόμια, καφετέριες και σε πολλά νέα αυτοκίνητα.

Κομψά εκλεπτυσμένη ασύρματη ισχύς

Η mophie διευκολύνει την ασύρματη φόρτιση από ποτέ. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη θήκη συσκευασίας χυμού με οποιαδήποτε ασύρματη βάση στήριξης mophie Charge Force και απολαύστε την εύκολη φόρτιση στο σπίτι ή σε οποιοδήποτε όχημα καθώς οι ενσωματωμένοι μαγνήτες συγκρατούν το τηλέφωνό σας στη θέση του και η φόρτιση αρχίζει σε επαφή.

Το πλεονέκτημα της mophie

Η mophie θεωρείται ως η κορυφαία μάρκα κινητής ισχύος παγκοσμίως. Τα προϊόντα μας αναγνωρίζονται για στυλ και έχουν σχεδιαστεί για απόδοση, παρέχοντας απρόσκοπτη ενσωμάτωση υλικού, λογισμικού και σχεδιασμού.

Στην mophie, είμαστε καινοτόμοι που έχουν δεσμευτεί να επεκτείνουν τα όρια των κινητών με πρωτοποριακό τρόπο. Εξυπηρετούμε τους νέους στην καρδιά ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Εκείνοι με λαχτάρα για ζωή που δεν πρέπει να δεσμεύονται από περιορισμένη διάρκεια ζωής και αποθήκευση της μπαταρίας.
 • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΟΚΙΜΗ ΤΡΙΠΛΩΝ

  Κάθε προϊόν μπαταρίας mophie δοκιμάζεται σε τρία διαφορετικά στάδια παραγωγής για να εξασφαλίσει απαράμιλλη χωρητικότητα, αποδοτικότητα και ποιότητα κατασκευής μαζί με αξιόπιστη, μακροχρόνια απόδοση.

  ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

  Τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα για να διαρκέσουν. Επαναφορτιζόμενες για πάνω από 500 πλήρεις κύκλους, οι μπαταρίες mophie περιέχουν πρώτης τάξεως κυψέλες πολυμερούς ιόντων λιθίου τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν την πιο αποτελεσματική φόρτιση με την υψηλότερη πυκνότητα μπαταρίας.

  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ

  Όταν συνδέεται στη συσκευή σας, το έξυπνο κύκλωμα φόρτισης επικοινωνεί με τη συσκευή σας για να προσδιορίσει την τέλεια ποσότητα ενέργειας που χρειάζεται για μια ασφαλή, γρήγορη φόρτιση. Τα κυκλώματα ασφαλούς βλάβης αποτρέπουν την υπερφόρτιση και ελέγχουν τη θερμοκρασία για την αποφυγή υπερθέρμανσης.

  ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ + ΦΟΡΤΩΣΗ

  Ενεργοποιεί τη χρέωση και τον συγχρονισμό μετάδοσης ενώ είναι συνδεδεμένος σε υπολογιστή. Η συσκευή σας επαναφορτίζεται πρώτα και, στη συνέχεια, η θήκη συσκευασίας χυμού επαναφορτίζεται. Τα προϊόντα σταθμού είναι παρόμοια, αλλά επιτρέπουν μόνο τη φόρτιση μετάδοσης, ώστε να μπορείτε να επαναφορτίσετε ταυτόχρονα τη συσκευή σας και τη μπαταρία του σταθμού.

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ VAULT

  Η κορυφαία διάρκεια ζωής της μπαταρίας επιτρέπει στα προϊόντα μας να διατηρούν τη φόρτιση τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθιστώντας τα πιο αξιόπιστα από άλλα κιβώτια μπαταριών στην αγορά. Κατά μέσο όρο, τα προϊόντα mophie διατηρούν το 75% της χωρητικότητας της μπαταρίας τους μετά από ένα χρόνο χωρίς χρήση.

  ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ

  Κάθε πακέτο χυμού mophie δοκιμάζεται για να αντέξει τα χτυπήματα και τις σταγόνες που συναντώνται από την καθημερινή χρήση. Το Σύστημα Απομόνωσης Κρούσης χρησιμοποιεί προσεκτικά σχεδιασμένους και δοκιμασμένους εσωτερικούς προφυλακτήρες που προσθέτουν επιπλέον μαξιλάρι στις άκρες και τις γωνίες της προστατευτικής θήκης για απαράμιλλη υποστήριξη.

Προηγμένη φόρτιση και υψηλότερα πρότυπα ποιότητας

Από την κυκλοφορία της πρώτης πιστοποιημένης θήκης μπαταρίας "Made for iPhone" , κρατήσαμε τα προϊόντα μας σε υψηλότερο επίπεδο από ό, τι άλλα στη βιομηχανία κινητής ενέργειας και πιέζουμε να αναπτύξουμε τις πιο αξιόπιστες τεχνολογίες μπαταριών με τις πιο αποδοτικές ταχύτητες φόρτισης . Από τις θήκες συσκευασίας χυμού έως τις εξωτερικές μπαταρίες τροφοδοσίας και τώρα η ασύρματη ισχύς φόρτισης , τα προϊόντα mophie έχουν σχεδιαστεί για απόδοση, παρέχοντας απρόσκοπτη ενσωμάτωση υλικού, λογισμικού και σχεδιασμού.

Πάνω από 10 χρόνια καινοτομίας

2007

συσκευασία χυμού. Η πρώτη θήκη μπαταρίας στον κόσμο.

2009

πακέτο χυμού αέρα. Η πρώτη πλήρως προστατευτική θήκη μπαταρίας στον κόσμο.

2010

χυμός συσκευασίας τηλεόραση. Η πρώτη θήκη μπαταρίας στον κόσμο με ροή τηλεόρασης.

2010

αγορά. Η πρώτη συσκευή ανάγνωσης πιστωτικών καρτών στον κόσμο.

2011

σφυγμός. Η πρώτη θήκη παιχνιδιών στον κόσμο για iPod touch.

2012

ήλιο πακέτο χυμού. Η πρώτη θήκη μπαταρίας στον κόσμο για το iPhone 5.

2014

πακέτο διαστήματος. Η πρώτη θήκη μπαταρίας και αποθήκευσης στον κόσμο.

2016

ασύρματο πακέτο χυμού. Πρώτη θήκη ασύρματης μπαταρίας και μαγνητικές βάσεις από τη Mophie

Οι λύσεις mophie σας απαλλάσσουν από τον φόβο και το άγχος που σχετίζονται με περιορισμένη διάρκεια ζωής και αποθήκευση της μπαταρίας. Με το mophie δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να κλείσει η κινητή συσκευή σας πριν το κάνετε.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΚΟΚΚΙΝΟ)

Για κάθε πώληση ενός προϊόντος mophie με την ένδειξη (PRODUCT) RED, συνεισφέρουμε 5% στο The Global Fund για να βοηθήσουμε στην εξάλειψη του AIDS.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Χωρητικότητα μπαταρίας

  2.420mAh

 • Συμβατότητα

  iPhone 7 Plus

 • Διαστάσεις

  6,71 χ 3,22 χ 0,61 ίντσες (170,52 χ 81,94 χ 15,49 mm)

 • Βάρος

  3,64 oz (103,3g)

 • Εγγύηση

  Εγγύηση 2 ετών

 • Προϊόν Skus

  3679, 3785, 3786, 3787, 3788

 • Στο κουτί

  θήκη μπαταρίας air pack, οδηγός γρήγορης εκκίνησης, καλώδιο USB A έως USB micro B


  • Συμβατότητα: iPhone 7 Plus
   Χωρητικότητα μπαταρίας: 2.420mAh
   Εγγύηση: Εγγύηση 2 ετών

  Γράψτε μια αξιολόγηση

  Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε